Bootcamp in België zet voorstelling in grondverf

Ruim een jaar geleden werd de datum van het trainingsweekend voor a Fistful of Odeon al vastgelegd. Met alle wisselende diensten van onze leden is het vaak onmogelijk om de club volledig bij elkaar te hebben. Maar aangezien ons vorige weekendje samen voortreffelijk en vooral niet te overtreffen georganiseerd was wilde niemand dit bootcamp missen. Een week voor vertrek wisten de leden van Odeon nog niets over de invulling of de plaats van bestemming. Een mailtje vlak voor vertrek kondigde het WWWMO weekend aan. “Klinkt als een uitkering!?” dachten sommigen, maar de letters bleken te staan voor Werk Weekend Weg Met Odeon.

Het werd een geweldig weekend in een prachtige oude villa midden in Spa (België). Als tegenwicht van ons thema voor de voorstellingen gingen we niet naar het Wilde Wésten maar naar het Oósten. Tot in de kleinste details ademde het huis, de aankleding en het eten de sfeer van het Verre Oosten uit.  Een groot compliment voor de organisatie en de twee niet-leden, Toon en Anita, die ons van vroeg tot laat culinair hebben verwend. Dat was ook wel nodig want zo’n muzikaal bootcamp is niet voor watjes.

Elke morgen moesten we om 10.00 uur klaar staan voor de repetitie met daarnaast uren lang springen, rennen,  kloppen en wegduiken. En vooral opnieuw, en weer opnieuw, en nog maar een keertje. Voor het eerst begon iets te dagen over de verhaallijn die Sybrand (regisseur) al min of meer voor ogen had. De nodige nummers werden in de grondverf gezet en spontane ingevingen omgezet naar uitvoerbare ideeën. Aan het einde van de zondag ging iedereen moe maar ook opgewekt met zijn paardje weer richting huis. Naast het harde werken voor onze voorstelling a Fistful of Odeon was het ook vooral een heerlijk weekendje samen zijn.

Nieuwsgierig naar het resultaat van al deze noeste arbeid? Bestel dan via deze link kaarten voor één van onze voorstellingen van a Fistful of Odeon.  We spelen op vrijdag/zaterdag 11/12 en 18/19 maart om 20.15 uur en op zondag 13 en 20 maart een matinee om 14.00 uur.