Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je email-adres wordt niet gepubliceerd in het gastenboek op de website. Met het plaatsen van een gastenboek-bericht ga je er wel mee akkoord dat Vocal Group Odeon je per email mag attenderen op toekomstige concerten.

Je bericht wordt gescreend en zal binnen enkele dagen op onze website zichtbaar zijn. Kwetsende of discriminerende berichten worden niet geplaatst.
15 berichten.
Marijke Brzeznicki schreef op 2 juli 2017
Namens Gemengd Koor Neerbeek wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie prachtige optreden tijdens ons zomerconcert.
Wát hebben we hebben genoten, het was echt super!
Mede dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een geslaagde avond.
Marion schreef op 20 mei 2017
Ik vond jullie echt fantastisch gisteren. Jullie onderscheiden je zo vergeleken met andere koren. Het gehele plaatje klopt.Het koor uit Amerika was ook schitterend. Vocaal van zo’n hoog niveau. Ik heb echt genoten!
Jan Gulikers schreef op 11 december 2016
Beste dirigente en koorleden,

Gisteravond hebben mijn echtgenote en ik jullie kerstconcert in de Cellebroederskapel bijgewoond. Bij dezen onze welgemeende complimenten voor de voortreffelijke zang en het uitgevoerde repertoire. Prima stembeheersing van alle koorpartijen, mooie balans, bijzondere interpretatie. En alles uit het hoofd gezongen!
Erg jammer dat de publieke belangstelling zo gering was. Jullie hadden zeker meer verdiend. Teleurstellend dat in een stad als Maastricht hier niet meer animo voor is (ook bij jullie eigen achterban niet?). Maar niettemin: wij hebben genoten!

Groet,
Carla en Jan Gulikers.
Pieter schreef op 17 oktober 2016
Ik heb afgelopen zaterdag genoten van jullie optreden "Oppe Ruiver" tijdens het Herfstconcert van TFK St Barbara. Geweldig. Jullie zang was super! Maar jullie zagen er ook geweldig uit. Nogmaals dank voor jullie komst naar Reuver.
Bea Bos schreef op 23 maart 2016
Gisteren heb ik met mijn vroegere collega kleuterleidster Zus Rings jullie voorstelling bezocht. Ik vond het geheel creatief, goed gezongen, verrassend. Kortom ik ben heel enthousiast van wat ik gezien heb.

Ik wens jullie nog veel succes en wil weer graag naar een voorstelling van jullie komen.


[csblink]

[csbnone]