Everything – 35 jaar Vocal Group Odeon

Op 4 november 2017 viert Vocal Group Odeon haar 35-jarig bestaan. Omdat een complete show ter ere van ons jubileum niet meer in de agenda paste, vieren we deze mijlpaal met een favorieten-concert.

De muziekcommissie ging met de stofkam door het repertoire van de afgelopen 35 jaar en de beste nummers haalden de favorieten-lijst. Daarna werd de leden gevraagd op hun favoriete nummers te stemmen om het aantal nummers verder in te perken en doen we dat nu nog een keer over met onze fans (binnenkort op onze Facebook pagina). Uit al deze reacties wordt het uiteindelijke programma samengesteld (alhoewel je bij Jacqueline nooit zeker weet wanneer de speellijst definitief is).

De naam van het concert werd een inkoppertje: Everything, naar het gelijknamige nummer van Michael Bublé dat tijdens ons concert natuurlijk niet zal ontbreken.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom tijdens ons favorieten-concert Everything op zaterdag 4 november 2017 in zalencentrum de Auw Kerk in Bunde. We beginnen vroeg – om 19:30 uur – zodat we de avond swingend kunnen afsluiten met een DJ.

Kaarten reserveren kan via deze link.