Horen & zien

Everything en Pastorale tijdens Limburgse Koordagen

Op 6 oktober 2018 deden wij mee aan de Limburgse Koordagen in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Wij wonnen hier de themaprijs voor ‘Creativiteit vanuit Traditie’. Onze uitvoeringen van Everything en Pastorale werden uitgezonden op L1 TV op 13 november 2018.

Lullaby in Dickens Sfeer

Op 10 december 2017 mochten wij als gastkoor deelnemen aan het tweejaarlijkse Scrooge Festival in Arcen. Deze opname van Lullaby van Billy Joel (bewerking: Johan Rooze) paste prachtig in de sfeer van Kerstmis.

Tienertoer Sing-A-Long

De Tienertoer Sing-A-Long was de aftrap van ons 35-jarige jubileum. In onderstaande video nemen we je mee op onze reis door zuid-Nederland en hoor je fragmenten van nieuwe en oudere nummers.

 

 

 

 

 

Videoclip Odeon

Eind september 2015 nam Vocal Group Odeon met een zelfbedacht script deze videoclip op op een aantal bijzondere locaties in Maastricht. Het eindresultaat werd voor het eerst getoond zijn tijdens de Limburgse Koordagen in oktober 2015.

Je hoort fragmenten uit de volgende nummers:

  • Aan de Amsterdamse grachten – Nederlands volkslied – Bewerking: Jan Wouter Brunings, Mariëlle Wijnhoven
  • A minute on your lips – Emma Nilsdotter, Anders Edenroth
  • Psalm 91: Denn er hat seinen Engeln – Felix Mendelssohn Bartholdy
  • Sheleg al Yiri – Naomi Schemer – Bewerking: Gil Aldema

Trailer Odeon

Een van de leden van Odeon heeft een tijdje geleden een trailer gemaakt om haar hobby op haar werk te laten zien. Dit viel zo goed in de smaak, dat we er een officieel Vocal Group Odeon filmpje van gemaakt hebben dat we graag met jullie willen delen.

That Man – Carol Emerald

De theatershow Odeonatic (2013) was losjes gebaseerd op de humor van Monty Python in nostalgische pekskes en mét peskes. Het absurdisme en het sentimentele van de vijftiger jaren, toen mannen nog mannen en vrouwen nog vrouwen waren. En Apple nog een stuk fruit. Door een aangeboren gebrek aan structuur ontstond een komische voorstelling: een handleiding voor al het nutteloze in het leven.

Koor CD

In 2015 maakte Odeon een live CD-opname in de Ontmoetingskerk in Geleen. Een aantal nummers kun je hieronder beluisteren.