Met 35 jaar op Tienertoer

Odeon bestaat dit jaar 35 jaar. Geen tieners meer, maar je bent zo oud als je je voelt! Uit de ideeën van de koorleden voor ons jubileumjaar werd daarom de Tienertoer Sing-A-Long unaniem gekozen als activiteit.

Ooit werden we gevraagd om samen met het Nederlands Kamerkoor op CS Maastricht te zingen. Door omstandigheden (iets met een persoon en een trein) heeft het Kamerkoor Maastricht helaas nooit bereikt. Het idee om op het station te zingen bleef wel in onze gedachten zweven en kwam zo in de ideeënbus voor het jubileum terecht.

We knepen hem wel nog even toen we in het nieuws lazen dat een aantal muzikanten een fikse boete hadden gekregen voor musiceren ín de trein, maar ja, als cadeautje voor reizigers op stations zingen moet toch kunnen? De innerlijke mens speelt bij Odeon altijd een belangrijke rol. Daarom werd het programma iets ingekort en extra tijd ingelast om te kunnen genieten van Bossche Bollen. En we hebben stiekem toch in de trein gezongen….

Als je op onderstaande link klikt, nemen we je mee op onze reis door zuid Nederland en hoor je fragmenten van nieuwe en oudere nummers. I’m a Train van Albert Hammond mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Veel luisterplezier!