Odeon’s Dickens December

Op 10 december 2017 mochten wij als gastkoor deelnemen aan het tweejaarlijkse Scrooge Festival in Arcen. Het weer was, zoals Scrooge het graag ziet, ijzig koud en guur. Odeon liet zich echter niet afschrikken en ondernam ondanks weercode oranje de barre tocht vanuit Maastricht. Met twee slippartijen en een verbrijzelde achterruit arriveerden we op tijd voor het eerste optreden in het pittoreske centrum van Arcen, dat voor de gelegenheid helemaal in Dickens sfeer was omgetoverd. We hebben genoten van de sfeer en alle prachtige figuranten die zich, net als wij, ook niet door het weer hadden laten afschrikken. Tussen de optredens door konden we er, met een glaasje glühwein om onze handen te warmen, ook buiten nog een feestje van maken.

Ons tweede Dickens-concert was afgelopen zaterdag waar wij te gast waren bij het Meerssens Mannenkoor. Tijdens dit mooie gevarieerde concert bleek ook hier  onze versie van ’12 days of Christmas confusion’ een welkome vrolijke noot.

Wil je ons nog zien en horen, kom dan donderdagavond om 19.00 uur naar Magisch Maastricht. We sluiten ons jubileumjaar af met een optreden op het podium van het Amorsplein. Zien we je daar niet, dan wensen we je vanaf deze plek “a very merry Christmas and a happy new year”. Graag tot ergens in 2018!