The Finale: tranen en tevredenheid

De voorstellingen van A Fistful of Odeon zitten erop. Afgelopen zondag speelden we nog een laatste keer voor een uitverkochte zaal! Het gedreun van de paardenhoeven klinkt nog na in onze oren, terwijl we thuis verdwaasd op de bank zitten. Wat moet een desperado zonder zijn posse?

Tijdens het napraten in het café van Theater Kumulus is iedereen het erover eens. De instrumentale nummers van Ennio Morricone vallen niet alleen bij ons maar ook bij het publiek erg in de smaak. Peter Weltens heeft deze speciaal voor ons omgeschreven en alhoewel het een hele klus was om ze in te studeren, is het resultaat super! Bij het laatste nummer van onze laatste show, The Finale van Morricone, moest een enkele desperado al een traantje wegslikken. De laatste woorden “one note too many” zijn voor ons alles behalve waar, we willen meer! De swingende uitsmijter Uptown Funk tovert gelukkig al snel weer een lach op ons gezicht.

Sybrand en Jacq featured image

Wilt u nog eens nagenieten van onze voorstelling houd, dan deze website in de gaten. De playlist staat er al op. In de komende dagen zullen wij ook nog een selectie plaatsen van de foto’s die gemaakt zijn door Loe van Olffen en Etoes Kakerissa. Over enkele weken hopen we ons verslag te completeren met fragmenten van de show op ons YouTube kanaal.

Graag willen wij iedereen bedanken voor de hartelijke berichtjes op onze Facebook pagina. We zijn blij dat jullie net zo genoten hebben als wij.