Waardige en sfeervolle afsluiting van ons jubileumjaar

Met Scrooge yourself a merry Odeon X-Mas sloot Odeon het jubileumjaar af met een gouden strik eromheen. Een tweemaal volgeboekte Cellebroederskapel, enthousiast publiek, een sfeervolle entree met blazersensemble en na afloop zelfgebakken wafels stonden garant voor een sfeervol, mooi kerstconcert. De liedjes, vaak met bijzondere arrangementen, zorgden voor een glimlach en een traan.

Wil je nog even meegenieten?

Die Donker is een Zuid-Afrikaans lied dat we je graag helemaal laten horen. Het gaat over licht en donker, over angst en verlangen. Onze dirigente heeft dit prachtige lied ontdekt in corona tijd en hoewel het heel moeilijk was om aan de partituur te komen, heeft zij de zoektocht nooit gestaakt en is het uiteindelijk gelukt.

Als herinnering aan onze Scrooge 2022 concerten hebben we onderstaande compilatie gemaakt van de volgende nummers:

  • Sheleg al Siri – een Hebreeuws lied. Sneeuw ligt op mijn stad, de nacht is koud. Ik wacht op mijn geliefde die naar warmere oorden ging.
  • Mary did you know – Maria, wist jij dat de baby die je zo teder in je armen houdt de blinden zou laten zien? Wist je dat Hij het ‘Lam Gods’ zou zijn?
  • Ukranian bell carol – een Oekraïens lied. Laat de klokken het goede nieuws vertellen. Komt allen groot en klein. Zing in duizend talen met de klokken mee.